Vagtordning

Vagtordningen:

 


Vagtordningen består af frivillige forældre, som har lyst til at bruge deres fredag aften i Ramløse Hallen, sammen med en masse børn og voksne.

Lige nu er vi ca. 31 voksne.

Men der er altid brug for flere vagter, så send en mail på kontakt@rifrollers.dk, eller duk op en fredag og hør mere om, hvad det er vi "gør", hvis du synes det lyder sjovt og har lyst til at være med.


Hvis du vil være med, skal du udfylde og underskrive en "børneattest", som RIF ved lov er forpligtet til at indhente for alle over 15 år, der er involveret i arbejde som omfatter børn under 15 år.


Vi bestræber os på, at man kun har 1 vagt hver 4. uge. Vi har  vagthold - et fra 17.45-21.15 Ofte er der flere vagter, som bare dukker op alligevel og giver en hånd med. Hvis du vil spille hockey, er det dig, der skal lukke efter dette.


Alle Vagter har vagt fra 17.45 til 21.15

 

For at få det hele til at gå op, bliver der udarbejdet et vagtskema som alle vagter får tilsendt pr. mail.


Her er et par eksempler på hvordan vi starter og lukker en rulleaften:


Når vi åbner:

Vi åbner kassen.

Vi skal fjerne næt bag mål.

Vi åbner rulleskøjterummet.

Vi sætter kegler op på banen, henter måtter til indgangsdøren og cafeteriaet.

Vi sætter musikken til.


Når vi lukker:

Hænger skøjterne på plads (børnene skal selv lukke skøjterne), henter skøjter fra hallen, som ikke er afleveret, fjerner måtterne og meget andet.

Vi holder opsyn med at alle har det sjovt og en god aften. Se evt. hvilke regler der for at rulle under "praktisk info".

Og sidst men ikke mindst, vi ser efter at alle opfører sig ordentligt og at alle har det sjovt.Velkommen til Rif Rollers hjemmeside.